Náhradní díly pro automobily Škoda

Vyberte na e-shopu podle potřeby náhradní díly od prvovýrobců a aftermarketových značek, a to v prémiové i low-cost kvalitě, nebo zakupte přímo originální díly Škoda. 
Filtrovat podle roku:

Volba modelu vozidla pro filtrování náhradních dílů podle vozu skoda:

Jaký je rozdíl mezi OE dílem Škoda a náhradním dílem?

Označení OE, OEM nebo originální díl mají výrobky dodávané jakožto díly automobilky Škoda. Ve většině případů jsou opatřeny logem, mají Škoda OE číslo a lze je sehnat u autorizovaných prodejců nebo ve speciálních e-shopech.

Od toho je třeba odlišit prvovýrobu - to jsou díly, které pro automobilku vyrábí externí firma, například Bosch. Jde o ten samý díl jako OE, jen není opatřen logem automobilky, ale značkou výrobce (tedy Bosch).

Náhradní díl z aftermarketu, neboli druhovýroba, je pak jakákoliv jiná značka, která vyrobí "kopii" OE dílu. Nejde o prostou kopii, díly se liší kvalitou, materiály apod. Neznamená to, že jsou nutně horší - některé aftermarket díly spadají do prémiových řad třeba pro sportovní použití.

Podrobněji o rozdílech jsme se rozepsali v článku OEM, originální díl, prvovýroba, druhovýroba, aftermarket - jak se v tom vyznat a jak je to s kvalitou
 

Kdo je Voton.cz autodíly? Mohu objednat i OE díly na Škodu?


Voton.cz autodíly je česká značka s více než 10letou tradicí zaměřená na prodej náhradních dílů na osobní vozidla, příslušenství a doplňky pro péči a provoz automobilu a na prodej nářadí a vybavení dílen a autoservisů. Díky odlišnému přístupu k distribuci a cenotvorbě se Voton.cz úspěšně etabloval na trhu s autodíly, kde vládne velká konkurence velkých korporátů a nadnárodních značek. I přes rychlý růst si stále udržujeme status rodinné firmy. 

Jsme rádi, že jste si pro nákup autodílů pro automobil Škoda vybrali právě nás. Děkujeme.